Stowarzyszenie Odnowa Wsi Biedrzychowice wspólnie z Muzeum Ziemi Prudnickiej i Powiatowym Muzeum Ziemi Głubczyckiej przygotowały II wydanie książki kulinarnej „Śląski Tygiel Kulinarny”
Publikacja zrealizowana została w ramach zadania pn. „Opolskie frykasy, czyli specjały na świąteczny stół” współfinansowanego ze środków Samorządu Województwa Opolskiego.
Poznaj najciekawsze przepisy śląskie, kresowe i góralskie, które tworzą obecne dziedzictwo kulinarne województwa opolskiego!
Zapraszamy do bezpłatnego odbioru publikacji:
Promocja trwa do wyczerpania nakładu!
Prosimy o przestrzeganie reżimu sanitarnego.
W obiekcie Muzeum Ziemi Prudnickiej może przebywać max. 5 osób chcących odebrać publikację. Pozostałych prosimy o poczekanie na zewnątrz. Wszyscy odbierający publikację mają obowiązek zakrywania nosa i ust oraz zachowania 1,5 m odległości od innych osób.
Po wejściu do Muzeum należy skorzystać z płynu do dezynfekcji rąk.
Publikacja: Piątek, 11 grudnia 2020r. godz.:18:17.