Zapraszamy na promocję książki „Śląski tygiel kulinarny” oraz jubileusz 10-lecia Muzeum Wiejskiego „Farska Stodoła” w Biedrzychowicach.
W trakcie spotkania będzie można otrzymać bezpłatny egzemplarz publikacji poświęconej regionalnym daniom śląskim, kresowym i góralskim, które tworzą dzisiejsze dziedzictwo kulinarne Opolszczyzny.
Miejsce: Muzeum Wiejskie "Farska Stodoła" w Biedrzychowicach"
W programie:
WSTĘP WOLNY!
Organizatorzy:
Stowarzyszenie "Odnowa Wsi Biedrzychowice", Muzeum Ziemi Prudnickiej, Powiatowe Muzeum Ziemi Głubczyckiej, Gmina Głogówek, Obec Dívčí Hrad, Bundesministeriums des Innern, für Bau und Heimat
Zadanie zostało dofinansowane ze środków Samorządu Województwa Opolskiego
Publikacja: Czwartek, 8 sierpnia 2019r. godz.:13:33.